Sportsreiser online

Det er få ting som er så artige enn å samle kompisene og reise for å se idrett! Enten du er glad i fotball, basketball, Formel 1 eller andre motorsporter, finnes det en rekke destinasjoner å velge fra. Europa har mange byer som byr på unike idrettsopplevelser. Det er på tide å begynne å planlegge din neste tur. Les mer her og kom i gang med drømmeferien!

Fotball i England

Byer som London og Manchester har mye fotball å by på, få timer med fly fra Norge. England har kjempespennende Premier League-kamper du og vennene dine kan få billetter til. Lag som Arsenal, Chelsea, Tottenham og WestHam spiller alle i London. Manchester United og Manchester City har derimot hjemmebane i Manchester. Flyr du til Manchester er du kun fem mil unna Liverpool, der både Everton og Liverpool FC har sine kamper.

Barcelona

Ønsker du å reise til varmere strøk, kan du ta deg en tur til Barcelona. Byen er fantastisk med både strand, god fotball og gode matopplevelser. Ikke glem å besøke FC Barcelona og Espanyol dersom du ønsker uforglemmelige fotballopplevelser. Fra byen kan du dessuten ta toget til Montmeló. Der kan du se på Formel 1 på Circuit de Catalunya.

admin